Media coverage - BLINK by Radi Lazarova

Media coverage

ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА, НОСИТЕЛКА НА „ЗЛАТНА ИГЛА“ 2021 ПРЕДСТАВИ НОВА КОЛЕКЦИЯ
14 December, 2021

ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА, НОСИТЕЛКА НА „ЗЛАТНА ИГЛА“ 2021 ПРЕДСТАВИ НОВА КОЛЕКЦИЯ

Модна къща "Блинк" представи своята най-нова колекция "Devotion" 2022 по време на виртуална пресконференция, като предложенията на Радослава Лазарова – съчетание от женственост и изящество, бяха представени с интересни мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на модния фотограф Костадин Кръстев – Коко.
КОЛЕДНО ВИРТУАЛНО НАСТРОЕНИЕ С МОДАТА НА РАДИ ЛАЗАРОВА
13 December, 2021

КОЛЕДНО ВИРТУАЛНО НАСТРОЕНИЕ С МОДАТА НА РАДИ ЛАЗАРОВА

Никак не е случайно, че Ради Лазарова спечели тази година Златната игла в най-престижната категория "Дизайнер на годината". В нейно лице се отразяват едни от най-впечатляващите предимства на новото поколение дизайнери,заяви проф. Любомир Стойков.
ЗЛАТНА ИГЛА 2021: РЕВЮ НА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА -
29 November, 2021

ЗЛАТНА ИГЛА 2021: РЕВЮ НА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА - "ДИЗАЙНЕР НА ГОДИНАТА"

Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща Blink, представи сватбени и официални рокли, по време на Годишните награди, подбрани специално за събитието, както и част от новата си колекция “Devotion” 2022 г. За отличителния творчески почерк на младата дизайнерка са характерни – смели конструктивни решения, женствени силуети, интригуващи съчетания на цветове, материи и декоративни елементи. Акцентите в тоалетите на модния бранд „Блинк“ са авторската дантела и ефектът „рисунка върху тялото“. Характерно е наслагването на многопластови прозрачни елементи. Във всеки детайл ще откриете любовта, вниманието и отдадеността, с които Радослава Лазарова е създала роклите. За новата колекция “Devotion” са характерни роклите две и три в едно, а новостта са роклите в елегантен изчистен силует без или почти без декорация.
РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В ПРЕДАВАНЕТО „ТАЗИ СУТРИН“ ПО БТВ
29 October, 2021

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В ПРЕДАВАНЕТО „ТАЗИ СУТРИН“ ПО БТВ

Радослава Лазарова - дизайнерът на 2021 година, и проф. Любомир Стойков - председател на Академията за мода, гостуват в предаването "Тази сутрин" по bTV с водещи Златимир Йочев и Биляна Гавазова на 29.10.2021 г.
РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯ “DEVOTION” 2022 ПО БНТ1
13 October, 2021

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯ “DEVOTION” 2022 ПО БНТ1

Талантливата дизайнерка Радолава Лазарова представи част от най-новата си колекция "Devotion", която ще бъде показана на Годишните награди "Златна игла". Вероника Стефанова, която е лице на "Златна игла 2021", беше облечена в едно от последните предложения на модна къща "Блинк".
ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В
21 February, 2020

ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В "100% БУДНИ"

Дни преди връчването на модните награди "Златна игла 2020", в студиото на "100% будни" гостува миналогодишната победителка в категорията "Най-добър млад дизайнер" Радослава Лазарова. За "тежестта" на Иглата, призванието да си дизайнер, както и любопитни факт за творческия път на Ради Лазарова, научете от интервюто й за БНТ1.
ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА В COOL T ПО BTV
2 November, 2019

ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА В COOL T ПО BTV

Дизайнерката на модна къща "Блинк" Радослава Лазарова споделя любопитни факти от творческия си път пред Полина Гергушева за предаването Cool T по bTV. Носителката на "Златна игла" на Академията за мода говори и за тенденциите в булчинската мода, като най-актуални откроява цвят слонова кост, нежна дантела, ръчно бродирани елементи и 3D елементи. Напластяването на материи в полата, прозрачността на плата, създаващ ефект тип "гола рокля" и дългите шлейфове, според дизайнерката, са сред най-изисканите желания на най-претенциозните булки.
РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПРЕДСТАВИ БЛЯСКАВА КОЛЕКЦИЯ НА SFW AW 2019-2020, Code Fashion TV
19 September, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПРЕДСТАВИ БЛЯСКАВА КОЛЕКЦИЯ НА SFW AW 2019-2020, Code Fashion TV

Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“, представи своите най-нови творения по време на втората вечер от Sofia Fashion Week AW 2019-2020. На модния спектакъл тя показа официални рокли, подбрани специално за събитието, както и част от новата си булчинска колекция Reflections 2020 („Отражения"). Подробности за участието на дизайнерката може да научите от репортажа на Code Fashion TV.
Радослава Лазарова: Бъдещите булки търсят съвършенство в дизайна, индивидуалност и комфорт
21 September, 2019

Радослава Лазарова: Бъдещите булки търсят съвършенство в дизайна, индивидуалност и комфорт

Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова в откровено интервю пред Андреа Драганова за Tribune.bg. От какво се вдъхновява носителката на „Златна игла“ на Академията за мода в категория „Най-добър млад дизайнер“ и какви са следващите цели и хоризонти, към които се стреми?
Носителката на „Златна игла“ дизайнерът Радослава Лазарова пред „Труд“: Българката вече рядко прави модни гафове
31 August, 2019

Носителката на „Златна игла“ дизайнерът Радослава Лазарова пред „Труд“: Българката вече рядко прави модни гафове

Разговор с модния дизайнер Радослава Лазарова в разгара на сватбения сезон. Пред „Труд“ носителката на „Златна игла“ в категория „Най-добър млад дизайнер“ разказа подробности за предстоящата й колекция, защо най-често хората избират да се бракосъчетаят в този период на годината и какъв тип тържества са най-популярни в момента.
РАДИ ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В BULGARIA ON AIR  СЪС СЪВЕТИ ЗА СТИЛНО ОБЛЕКЛО НА ПРАЗНИЦИТЕ
28 December, 2018

РАДИ ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В BULGARIA ON AIR СЪС СЪВЕТИ ЗА СТИЛНО ОБЛЕКЛО НА ПРАЗНИЦИТЕ

"През 2019 година безспорно на преден план ще бъде блясъкът в дрехите. Освен това на мода остават късите бюстиета и корсетите", сподели в студиото на "България сутрин" дизайнерът Радослава Лазарова. Тя отбеляза, че за да изглежда добре една дама, най-важно е тя да се чувства добре.
Ради Лазарова И Анета Пени ГОСТУВАТ В НОВА тв ЗА СВАТБЕНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ  Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019
17 December, 2018

Ради Лазарова И Анета Пени ГОСТУВАТ В НОВА тв ЗА СВАТБЕНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019

В студиото на „Здравей България" по Нова телевизия Анета Пени - организатор на Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019 сподели актуални акценти за най-голямото сватбено изложение в България, а дизайнерката Ради Лазарова разказа за водещите тенденции в булчинската мода и показа свои творения.
РАДИ ЛАЗАРОВА: „ВСЯКА ЖЕНА ЗАСЛУЖАВА ДРЕХА, В КОЯТО ДА БЛЕСТИ“
2 August, 2018

РАДИ ЛАЗАРОВА: „ВСЯКА ЖЕНА ЗАСЛУЖАВА ДРЕХА, В КОЯТО ДА БЛЕСТИ“

Ради Лазарова е второ поколение създатели на вълнуваща, романтична и оригинална визия на официални и сватбени облекла. Тя е родена в Смолян и изучава моден дизайн във Варна и София. Нейният характерен творчески стил намира отражение в модната й къща „Блинк“.