Публикации в медии - BLINK by Radi Lazarova

Публикации в медии

ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В
21 февруари, 2020

ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В "100% БУДНИ"

Дни преди връчването на модните награди "Златна игла 2020", в студиото на "100% будни" гостува миналогодишната победителка в категорията "Най-добър млад дизайнер" Радослава Лазарова. За "тежестта" на Иглата, призванието да си дизайнер, както и любопитни факт за творческия път на Ради Лазарова, научете от интервюто й за БНТ1.
ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА В COOL T ПО BTV
2 ноември, 2019

ДИЗАЙНЕРКАТА РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА В COOL T ПО BTV

Дизайнерката на модна къща "Блинк" Радослава Лазарова споделя любопитни факти от творческия си път пред Полина Гергушева за предаването Cool T по bTV. Носителката на "Златна игла" на Академията за мода говори и за тенденциите в булчинската мода, като най-актуални откроява цвят слонова кост, нежна дантела, ръчно бродирани елементи и 3D елементи. Напластяването на материи в полата, прозрачността на плата, създаващ ефект тип "гола рокля" и дългите шлейфове, според дизайнерката, са сред най-изисканите желания на най-претенциозните булки.
РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПРЕДСТАВИ БЛЯСКАВА КОЛЕКЦИЯ НА SFW AW 2019-2020, Code Fashion TV
19 септември, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПРЕДСТАВИ БЛЯСКАВА КОЛЕКЦИЯ НА SFW AW 2019-2020, Code Fashion TV

Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“, представи своите най-нови творения по време на втората вечер от Sofia Fashion Week AW 2019-2020. На модния спектакъл тя показа официални рокли, подбрани специално за събитието, както и част от новата си булчинска колекция Reflections 2020 („Отражения"). Подробности за участието на дизайнерката може да научите от репортажа на Code Fashion TV.
Радослава Лазарова: Бъдещите булки търсят съвършенство в дизайна, индивидуалност и комфорт
21 септември, 2019

Радослава Лазарова: Бъдещите булки търсят съвършенство в дизайна, индивидуалност и комфорт

Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова в откровено интервю пред Андреа Драганова за Tribune.bg. От какво се вдъхновява носителката на „Златна игла“ на Академията за мода в категория „Най-добър млад дизайнер“ и какви са следващите цели и хоризонти, към които се стреми?
Носителката на „Златна игла“ дизайнерът Радослава Лазарова пред „Труд“: Българката вече рядко прави модни гафове
31 август, 2019

Носителката на „Златна игла“ дизайнерът Радослава Лазарова пред „Труд“: Българката вече рядко прави модни гафове

Разговор с модния дизайнер Радослава Лазарова в разгара на сватбения сезон. Пред „Труд“ носителката на „Златна игла“ в категория „Най-добър млад дизайнер“ разказа подробности за предстоящата й колекция, защо най-често хората избират да се бракосъчетаят в този период на годината и какъв тип тържества са най-популярни в момента.
РАДИ ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В BULGARIA ON AIR  СЪС СЪВЕТИ ЗА СТИЛНО ОБЛЕКЛО НА ПРАЗНИЦИТЕ
28 декември, 2018

РАДИ ЛАЗАРОВА ГОСТУВА В BULGARIA ON AIR СЪС СЪВЕТИ ЗА СТИЛНО ОБЛЕКЛО НА ПРАЗНИЦИТЕ

"През 2019 година безспорно на преден план ще бъде блясъкът в дрехите. Освен това на мода остават късите бюстиета и корсетите", сподели в студиото на "България сутрин" дизайнерът Радослава Лазарова. Тя отбеляза, че за да изглежда добре една дама, най-важно е тя да се чувства добре.
Ради Лазарова И Анета Пени ГОСТУВАТ В НОВА тв ЗА СВАТБЕНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ  Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019
17 декември, 2018

Ради Лазарова И Анета Пени ГОСТУВАТ В НОВА тв ЗА СВАТБЕНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019

В студиото на „Здравей България" по Нова телевизия Анета Пени - организатор на Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019 сподели актуални акценти за най-голямото сватбено изложение в България, а дизайнерката Ради Лазарова разказа за водещите тенденции в булчинската мода и показа свои творения.
РАДИ ЛАЗАРОВА: „ВСЯКА ЖЕНА ЗАСЛУЖАВА ДРЕХА, В КОЯТО ДА БЛЕСТИ“
2 август, 2018

РАДИ ЛАЗАРОВА: „ВСЯКА ЖЕНА ЗАСЛУЖАВА ДРЕХА, В КОЯТО ДА БЛЕСТИ“

Ради Лазарова е второ поколение създатели на вълнуваща, романтична и оригинална визия на официални и сватбени облекла. Тя е родена в Смолян и изучава моден дизайн във Варна и София. Нейният характерен творчески стил намира отражение в модната й къща „Блинк“.