За мен - BLINK by Radi Lazarova

За мен

Радослава Лазарова е носител на най-престижната награда за мода в България – „Златна игла 2019“ на Академията за мода в категория „Най-добър млад дизайнер”.

Тя е второ поколение създатели на вълнуващата, романтична и оригинална визия на официални и сватбени тоалети. Израстнала е в семейство на дизайнери и е прекарвала много часове в ателието на родителите си, които са основатели на известния бранд за официални и сватбени тоалети „Аз и Ти“, създаден преди близо 30 години. След като изучава мода във Варна и София, с наследения талант и натрупан опит, Радослава Лазарова се завръща в родния си град Смолян и в сърцето на Родопите създава своя собствен моден бранд „Блинк“ (в превод от английски език – мигам, светя, блестя).

С трепет, много старание и любов към модата Радослава Лазарова и нейния екип се стремят да създават мечтаната за всяка дама рокля и да задоволяват и най-изтънчения вкус. Модна къща BLiNK отразява характерния творчески стил на талантливата дизайнерка, а нейните модели са предпочитани от дамите за важни събития - сватбени тържества, коктейли, рождени дни, абитуриентски балове и при всеки повод или момент, когато жената би искала да изглежда единствена, завладяваща и неотразима.

Радослава Лазарова е убедена, че: „Всяка жена заслужава да притежава дреха, която да я накара да заблести – да отрази и подчертае нейните най-женствени и красиви черти.“ За стила на млада дизайнерка са характерни женствена визия, внимание към детайла, много ръчен труд, разнообразие от силуети, материи и цветове, в колаборация с последните модни тенденции. Специфични за работата на Радослава Лазарова като дизайнер са авторските дантели, проектирани от самата нея. Те се изработват с уникална за България специализирана техника във високотехнологичната база на модните къщи „Блинк“ и „Аз и Ти“.