РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ - BLINK by Radi Lazarova

Новини

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ
6 юни, 2019
Носителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.

            „Щастлива съм, че открих свой шоурум в София, където мога да консултирам лично дами, които търсят уникална и незабравима женствена визия за своя специален повод. Много мои клиентки пътуват специално за среща с мен в родния ми град Смолян, но хубавото е, че вече имаме повече възможности.“ споделя Радослава Лазарова.

Талантливата Радослава Лазарова, която стана „Най-добър млад дизайнер“ за 2019-та година е второ поколение творец на булчинска и официална мода. За нейния женствен, артистичен и изискан стил е характерено съчетаването на екстравагантно и носимо. Авторските дантели, създавани по дизайн на Радослава Лазарова, са специфични за дизайнерските й творения. „Моята сила е в оразмеряването и разкрояването на роклите, а красивите детайли са моята страст.“, споделя още Радослава Лазарова.

В новооткрития шоурум на дизайнерката са представени както булчински, така и абитуриентски и официални рокли от нейни авторски колекции за модна къща „Блинк“. Индивидуалните консултации с Радослава Лазарова в сватбен център My Wedding позволяват на дамите да получат професионално мнение за цялостната си визия и стайлинг. Изключително предразполагащ е красивият интериор в шоурума на модна къща „Блинк“. Италианските автентични дворцови мебели създават приказна обстановка, която е допълнена от елегантна декорация в романтичен стил.  Бяло, старо злато и екрю са цветовете на интериора, съчетани с красиви огледала и огледални вази. В тях дизайнерката Радослава Лазарова лично е декорирала красиви орхидеи. Изборът на цветята също не е случаен, тъй като всяка рокля от булчинската колекция на модна къща „Блинк“ носи латинското име на различен вид орхидея.
25 септември, 2019

Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова

Радослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020.
15 март, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“

Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова получи най-престижната награда за мода в България. На 25-тата церемония по връчване на наградите на Академията за мода – „Златна игла 2019“, Радослава Лазарова спечели приза в категория „Най-добър млад дизайнер”.
31 януари, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПОКАЗА УНИКАЛНА АВТОРСКА ДАНТЕЛА

Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“ представи уникална авторска дантела. Саня Борисова беше специален гост на пресконференция, по време на която Радослава Лазарова демонстрира част от творческия процес на своята работа и показа ревю с избрани булчински и официални рокли.
24 януари, 2019

САНЯ БОРИСОВА И ВЕРОНИКА СТЕФАНОВА СНИМАТ ФОТОСЕСИЯ ЗА „БЛИНК“

Дизайнерката Радослава Лазарова представя колекция Womanity Prom 2019
17 януари, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПРЕДСТАВЯ ТЕНДЕНЦИИТЕ В БУЛЧИНСКАТА МОДА ПО ПОВОД BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2019

Модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова ще участва в единадесетото издание на най-голямото в България сватбеното изложение – Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019.