Радослава Лазарова спечели „Златна игла 2021“ в категория „Дизайнер на годината“ - BLINK by Radi Lazarova

Новини

Радослава Лазарова спечели „Златна игла 2021“ в категория „Дизайнер на годината“

Радослава Лазарова спечели „Златна игла 2021“ в категория „Дизайнер на годината“
28 октомври, 2021
Призът „Златна игла 2021" в категория „Дизайнер на годината“ получи Радослава Лазарова, която представи част от новата си колекция „DEVOTION“ 2022 г. Това е втората „Златна игла" на дизайнерката, като първата е в категория „Най-добър млад дизайнер". Ина Асса – миналогодишният носител на престижната награда „Златна игла" в категория „Дизайнер на годината" връчи статуетката на Радослава Лазарова, победител в същата категория. Сред участниците в церемонията бе и проф. д.н. Любомир Стойков - председател на Академията за мода, който връчи традиционния сертификат на Академията за мода в категория „Дизайнер на годината".

За отличителния творчески почерк на младата дизайнерка са характерни – смели конструктивни решения, женствени силуети, интригуващи съчетания на цветове, материи и декоративни елементи. Акцентите в тоалетите на модния бранд „Блинк“ са авторската дантела и ефектът „рисунка върху тялото“. Характерно е наслагването на многопластови прозрачни елементи. Във всеки детайл ще откриете любовта, вниманието и отдадеността, с които Радослава Лазарова е създала роклите.

Радослава Лазарова представи сватбени и официални рокли, по време на Годишните награди, подбрани специално за събитието, както и част от новата си колекция “Devotion” 2022 г., за която са характерни роклите две и три в едно, а новостта са роклите в елегантен изчистен силует без или почти без декорация.
29 септември, 2021

Радослава Лазарова презентира колекция “Devotion” 2022

Модна къща „Блинк“ представи своята най-нова колекция “Devotion” 2022 по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на Радослава Лазарова – съчетание от женственост и изящество, бяха представени с интересни мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, като самата тя сподели какви са акцентите и на какво е заложила в колекцията си за 2022 година.
25 септември, 2019

Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова

Радослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020.
6 юни, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ

Носителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.
15 март, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“

Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова получи най-престижната награда за мода в България. На 25-тата церемония по връчване на наградите на Академията за мода – „Златна игла 2019“, Радослава Лазарова спечели приза в категория „Най-добър млад дизайнер”.
31 януари, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПОКАЗА УНИКАЛНА АВТОРСКА ДАНТЕЛА

Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“ представи уникална авторска дантела. Саня Борисова беше специален гост на пресконференция, по време на която Радослава Лазарова демонстрира част от творческия процес на своята работа и показа ревю с избрани булчински и официални рокли.