РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“ - BLINK by Radi Lazarova

Новини

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“  ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“
15 март, 2019
Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова получи най-престижната награда за мода в България. На 25-тата церемония по връчване на наградите на Академията за мода – „Златна игла 2019“, Радослава Лазарова спечели приза в категория „Най-добър млад дизайнер”. Високото признание за силен старт в модата е запазено за млади творци, чийто творчески талант изпъква ярко и дава заявка за сериозни професионални успехи.

Радослава Лазарова получи статуетката Златна игла от миналогодишната носителка на приза в същата категория – Елена Златева. Красивото произведение на ювелирното изкуство е дело на емблематичния български бижутер – Анжело Красини. Сертификатът на Академията за мода беше връчен лично от нейния председател – проф. Любомир Стойков. Г-жа Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК, която обяви името на Радослава Лазарова, връчи на победителката и сертификат за традиционната парична награда на банката в категория „Най-добър млад дизайнер“.

Специално за ревю-спектакъла на Академията за мода Радослава Лазарова представи избрани предложения – вечерни, булчински и абитуриентски рокли. За колекциите на модна къща „Блинк“ са специфични авторските дантели по дизайн на талантливата млада дизайнерка. В своите творения тя съчетава екстравагантно и носимо, като залага на женствен, артистичен и изискан стил. Актрисата Саня Борисова беше специален гост на дефилето на модна къща „Блинк“.
14 декември, 2018

BLINK ПОКАЗА КОЛЕКЦИЯ НА БГ МОДНА ИКОНА 2018

Модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазарова представи женствената и изискана официална колекция Womanity Prom на десетото юбилейното издание на „БГ модна икона“.
17 януари, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПРЕДСТАВЯ ТЕНДЕНЦИИТЕ В БУЛЧИНСКАТА МОДА ПО ПОВОД BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2019

Модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова ще участва в единадесетото издание на най-голямото в България сватбеното изложение – Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019.
21 септември, 2018

РАДИ ЛАЗАРОВА ПРИКОВА ПОГЛЕДИТЕ С ОРИГИНАЛЕН СТИЛ

Ивайла Бакалова откри дефилето на модна къща „Блинк“ по време на седмицата на модата в София
2 юли, 2018

СТИЛНО РЕВЮ НА МОДНА КЪЩА "БЛИНК" ЗА BUSINESS LADY CLUB

Специални гости на юнската месечна среща на Business Lady Club бяха проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода и талантливата млада дизайнерка Ради Лазарова (модна къща "Блинк").
12 юни, 2018

БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА

Дизайнери и модни къщи показаха стилни и свежи предложения за лятото в ревю-спектакъла Summer Chic на Академията за мода. Изявени и утвърдени модни творци, носители на приза „Златна игла“, както и талантливи млади дизайнери представиха своята концепция за летния шик и най-новите си модни творения, част от които създадени специално за събитието на Академията за мода.