РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“ - BLINK by Radi Lazarova

Новини

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“  ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“
15 март, 2019
Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова получи най-престижната награда за мода в България. На 25-тата церемония по връчване на наградите на Академията за мода – „Златна игла 2019“, Радослава Лазарова спечели приза в категория „Най-добър млад дизайнер”. Високото признание за силен старт в модата е запазено за млади творци, чийто творчески талант изпъква ярко и дава заявка за сериозни професионални успехи.

Радослава Лазарова получи статуетката Златна игла от миналогодишната носителка на приза в същата категория – Елена Златева. Красивото произведение на ювелирното изкуство е дело на емблематичния български бижутер – Анжело Красини. Сертификатът на Академията за мода беше връчен лично от нейния председател – проф. Любомир Стойков. Г-жа Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК, която обяви името на Радослава Лазарова, връчи на победителката и сертификат за традиционната парична награда на банката в категория „Най-добър млад дизайнер“.

Специално за ревю-спектакъла на Академията за мода Радослава Лазарова представи избрани предложения – вечерни, булчински и абитуриентски рокли. За колекциите на модна къща „Блинк“ са специфични авторските дантели по дизайн на талантливата млада дизайнерка. В своите творения тя съчетава екстравагантно и носимо, като залага на женствен, артистичен и изискан стил. Актрисата Саня Борисова беше специален гост на дефилето на модна къща „Блинк“.
28 октомври, 2021

Радослава Лазарова спечели „Златна игла 2021“ в категория „Дизайнер на годината“

Призът „Златна игла 2021" в категория „Дизайнер на годината“ получи Радослава Лазарова, която представи част от новата си колекция „DEVOTION“ 2022 г. Това е втората „Златна игла" на дизайнерката, като първата е в категория „Най-добър млад дизайнер".
29 септември, 2021

Радослава Лазарова презентира колекция “Devotion” 2022

Модна къща „Блинк“ представи своята най-нова колекция “Devotion” 2022 по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на Радослава Лазарова – съчетание от женственост и изящество, бяха представени с интересни мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, като самата тя сподели какви са акцентите и на какво е заложила в колекцията си за 2022 година.
25 септември, 2019

Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова

Радослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020.
6 юни, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ

Носителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.
31 януари, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПОКАЗА УНИКАЛНА АВТОРСКА ДАНТЕЛА

Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“ представи уникална авторска дантела. Саня Борисова беше специален гост на пресконференция, по време на която Радослава Лазарова демонстрира част от творческия процес на своята работа и показа ревю с избрани булчински и официални рокли.