БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА - BLINK by Radi Lazarova

News

БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА

БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА
12 June, 2018
Дизайнери и модни къщи показаха стилни и свежи предложения за лятото в ревю-спектакъла Summer Chic на Академията за мода. Изявени и утвърдени модни творци, носители на приза „Златна игла“, както и талантливи млади дизайнери представиха своята концепция за летния шик и най-новите си модни творения, част от които създадени специално за събитието на Академията за мода. Fashion Party Summer Chic се състоя на 12 юни във “Витоша Парк Хотел” и всички участници в него споделиха предложението за „летен шик“.

Модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазарова, представи избрани предложения от артистичната и изискана колекция Womanity вдъхновена от независимата, дръзка и провокативна съвременна жена. Рокля от тази колекция, носена от Наталия Гуркова наскоро събра овации на червения килим в Кан. Самата Наталия избра да уважи събитието на Академията за мода, облечена с друга уникална  рокля на „Блинк“ в ултравиолетов лилав цвят, създадена за нея специално за рождения й ден от Ради Лазарова.

Дефилето на модна къща „Блинк“ откри малката Божидара, която грациозно представи рокля от колекцията на своята майка Ради Лазарова. Божидара дефилира заедно с Мис България Габриела Василева. Колекция Womanity е с вълнуваща, динамична и модерна визия. Дизайнерката Ради Лазарова залага на актуални съчетания на цветове, женствени силуети, голи гърбове и дълбоки деколтета, прозрачни детайли и много бляскави акценти – кристали, перли и мъниста. Всички те са в хармония с висококачествени ръчно нашити авторски дантели, ефирни и нежни материи като тюл и коприна, 3D флорални мотиви и пера. Част от моделите са три или две в едно реализации, които дават възможност на бъдещите притежателки да комбинират една дреха в различни варианти. Мис България Свят Вероника Стефанова, като лице на  модна къща „Блинк“, закри дефилето по време на ревю-спектакъла Summer Chic на Академията за мода. С очарование и финес тя представи впечатляваща рокля от булчинска колекция от колекция Womanity.
28 October, 2021

Радослава Лазарова спечели „Златна игла 2021“ в категория „Дизайнер на годината“

Призът „Златна игла 2021" в категория „Дизайнер на годината“ получи Радослава Лазарова, която представи част от новата си колекция „DEVOTION“ 2022 г. Това е втората „Златна игла" на дизайнерката, като първата е в категория „Най-добър млад дизайнер".
29 September, 2021

Радослава Лазарова презентира колекция “Devotion” 2022

Модна къща „Блинк“ представи своята най-нова колекция “Devotion” 2022 по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на Радослава Лазарова – съчетание от женственост и изящество, бяха представени с интересни мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, като самата тя сподели какви са акцентите и на какво е заложила в колекцията си за 2022 година.
25 September, 2019

Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова

Радослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020.
6 June, 2019

RADOSLAVA LAZAROVA OPENS A SHOWROOM IN SOFIA

Fashion house Blink is the beautiful jewel of My Wedding bridal center The winner of the Golden Needle by the Academy of Fashion Radoslava Lazarova is the only Bulgarian designer to create a showroom at bridal center My Wedding in Sofia.
15 March, 2019

RADOSLAVA LAZAROVA WON “GOLDEN NEEDLE 2019”

The designer of fashion house "Blink" Radoslava Lazarova received the most prestigious fashion award in Bulgaria.