БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА - BLINK by Radi Lazarova

Новини

БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА

БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА
12 юни, 2018
Дизайнери и модни къщи показаха стилни и свежи предложения за лятото в ревю-спектакъла Summer Chic на Академията за мода. Изявени и утвърдени модни творци, носители на приза „Златна игла“, както и талантливи млади дизайнери представиха своята концепция за летния шик и най-новите си модни творения, част от които създадени специално за събитието на Академията за мода. Fashion Party Summer Chic се състоя на 12 юни във “Витоша Парк Хотел” и всички участници в него споделиха предложението за „летен шик“.

Модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазарова, представи избрани предложения от артистичната и изискана колекция Womanity вдъхновена от независимата, дръзка и провокативна съвременна жена. Рокля от тази колекция, носена от Наталия Гуркова наскоро събра овации на червения килим в Кан. Самата Наталия избра да уважи събитието на Академията за мода, облечена с друга уникална  рокля на „Блинк“ в ултравиолетов лилав цвят, създадена за нея специално за рождения й ден от Ради Лазарова.

Дефилето на модна къща „Блинк“ откри малката Божидара, която грациозно представи рокля от колекцията на своята майка Ради Лазарова. Божидара дефилира заедно с Мис България Габриела Василева. Колекция Womanity е с вълнуваща, динамична и модерна визия. Дизайнерката Ради Лазарова залага на актуални съчетания на цветове, женствени силуети, голи гърбове и дълбоки деколтета, прозрачни детайли и много бляскави акценти – кристали, перли и мъниста. Всички те са в хармония с висококачествени ръчно нашити авторски дантели, ефирни и нежни материи като тюл и коприна, 3D флорални мотиви и пера. Част от моделите са три или две в едно реализации, които дават възможност на бъдещите притежателки да комбинират една дреха в различни варианти. Мис България Свят Вероника Стефанова, като лице на  модна къща „Блинк“, закри дефилето по време на ревю-спектакъла Summer Chic на Академията за мода. С очарование и финес тя представи впечатляваща рокля от булчинска колекция от колекция Womanity.
25 септември, 2019

Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова

Радослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020.
6 юни, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ

Носителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.
15 март, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“

Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова получи най-престижната награда за мода в България. На 25-тата церемония по връчване на наградите на Академията за мода – „Златна игла 2019“, Радослава Лазарова спечели приза в категория „Най-добър млад дизайнер”.
31 януари, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПОКАЗА УНИКАЛНА АВТОРСКА ДАНТЕЛА

Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“ представи уникална авторска дантела. Саня Борисова беше специален гост на пресконференция, по време на която Радослава Лазарова демонстрира част от творческия процес на своята работа и показа ревю с избрани булчински и официални рокли.
24 януари, 2019

САНЯ БОРИСОВА И ВЕРОНИКА СТЕФАНОВА СНИМАТ ФОТОСЕСИЯ ЗА „БЛИНК“

Дизайнерката Радослава Лазарова представя колекция Womanity Prom 2019