БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА - BLINK by Radi Lazarova

Новини

БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА

БЛИНК СПОДЕЛИ ПОСЛАНИЕТО ЗА „ЛЕТЕН ШИК“ НА АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА
12 юни, 2018
Дизайнери и модни къщи показаха стилни и свежи предложения за лятото в ревю-спектакъла Summer Chic на Академията за мода. Изявени и утвърдени модни творци, носители на приза „Златна игла“, както и талантливи млади дизайнери представиха своята концепция за летния шик и най-новите си модни творения, част от които създадени специално за събитието на Академията за мода. Fashion Party Summer Chic се състоя на 12 юни във “Витоша Парк Хотел” и всички участници в него споделиха предложението за „летен шик“.

Модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазарова, представи избрани предложения от артистичната и изискана колекция Womanity вдъхновена от независимата, дръзка и провокативна съвременна жена. Рокля от тази колекция, носена от Наталия Гуркова наскоро събра овации на червения килим в Кан. Самата Наталия избра да уважи събитието на Академията за мода, облечена с друга уникална  рокля на „Блинк“ в ултравиолетов лилав цвят, създадена за нея специално за рождения й ден от Ради Лазарова.

Дефилето на модна къща „Блинк“ откри малката Божидара, която грациозно представи рокля от колекцията на своята майка Ради Лазарова. Божидара дефилира заедно с Мис България Габриела Василева. Колекция Womanity е с вълнуваща, динамична и модерна визия. Дизайнерката Ради Лазарова залага на актуални съчетания на цветове, женствени силуети, голи гърбове и дълбоки деколтета, прозрачни детайли и много бляскави акценти – кристали, перли и мъниста. Всички те са в хармония с висококачествени ръчно нашити авторски дантели, ефирни и нежни материи като тюл и коприна, 3D флорални мотиви и пера. Част от моделите са три или две в едно реализации, които дават възможност на бъдещите притежателки да комбинират една дреха в различни варианти. Мис България Свят Вероника Стефанова, като лице на  модна къща „Блинк“, закри дефилето по време на ревю-спектакъла Summer Chic на Академията за мода. С очарование и финес тя представи впечатляваща рокля от булчинска колекция от колекция Womanity.
28 октомври, 2021

Радослава Лазарова спечели „Златна игла 2021“ в категория „Дизайнер на годината“

Призът „Златна игла 2021" в категория „Дизайнер на годината“ получи Радослава Лазарова, която представи част от новата си колекция „DEVOTION“ 2022 г. Това е втората „Златна игла" на дизайнерката, като първата е в категория „Най-добър млад дизайнер".
29 септември, 2021

Радослава Лазарова презентира колекция “Devotion” 2022

Модна къща „Блинк“ представи своята най-нова колекция “Devotion” 2022 по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на Радослава Лазарова – съчетание от женственост и изящество, бяха представени с интересни мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, като самата тя сподели какви са акцентите и на какво е заложила в колекцията си за 2022 година.
25 септември, 2019

Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова

Радослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020.
6 юни, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ

Носителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.
15 март, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“

Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова получи най-престижната награда за мода в България. На 25-тата церемония по връчване на наградите на Академията за мода – „Златна игла 2019“, Радослава Лазарова спечели приза в категория „Най-добър млад дизайнер”.