BLINK ПОКАЗА КОЛЕКЦИЯ НА БГ МОДНА ИКОНА 2018 - BLINK by Radi Lazarova

Новини

BLINK ПОКАЗА КОЛЕКЦИЯ НА БГ МОДНА ИКОНА 2018

BLINK ПОКАЗА КОЛЕКЦИЯ НА БГ МОДНА ИКОНА 2018
14 декември, 2018
Модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазарова представи женствената и изискана официална колекция Womanity Prom на десетото юбилейното издание на „БГ модна икона“. Престижното събитие на Академията за мода всяка година награждава най-стилните и успели българи. Отличия за 2018-та получиха Мая Антова, Юлияна Дончева, Жаклин Вагенщайн, Кристина Патрашкова, Яна Маринова и Орлин Павлов. Омбудсманът на Република България – г-жа Мая Манолова – получи специална награда за най-стилен политик и общественик. Официалната церемония се състоя в столичния „Витоша Парк Хотел“ и събра едни от най-влиятелните личности в обществото и публичното пространство. По време на ревю спектакъла водещата на събитието – харизматичната Гери Дончева – също сияеше в дълга официална рокля на модна къща „Блинк“.

С артистично дизайнерско намигване Ради Лазарова залага на ексцентрични форми, актуални цветови съчетания, ръчно моделирани 3D декоративни елементи и ефектни прозрачни детайли. Водещ акцент в колекцията са уникалните авторски дантели, изработени по дизайн на Ради Лазарова. Тя подчертава женствеността с деликатни прозрачни тъкани, интересни геометрични мотиви, ефектни деколтета, голи гърбове и изящни корсети.

По време на събитието на 12 декември 2018 г. във „Витоша Парк Хотел“ стана ясно, че от началото на 2019-та година модна къща „Блинк“ ще има представителство в сватбен център My Wedding в София, където Ради Лазарова ще дава персонални консултации.

Фото: Хайлайф / Академия за мода
25 септември, 2019

Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова

Радослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020.
6 юни, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ

Носителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.
15 март, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“

Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова получи най-престижната награда за мода в България. На 25-тата церемония по връчване на наградите на Академията за мода – „Златна игла 2019“, Радослава Лазарова спечели приза в категория „Най-добър млад дизайнер”.
31 януари, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ПОКАЗА УНИКАЛНА АВТОРСКА ДАНТЕЛА

Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“ представи уникална авторска дантела. Саня Борисова беше специален гост на пресконференция, по време на която Радослава Лазарова демонстрира част от творческия процес на своята работа и показа ревю с избрани булчински и официални рокли.
24 януари, 2019

САНЯ БОРИСОВА И ВЕРОНИКА СТЕФАНОВА СНИМАТ ФОТОСЕСИЯ ЗА „БЛИНК“

Дизайнерката Радослава Лазарова представя колекция Womanity Prom 2019