НАТАЛИЯ ГУРКОВА ВПЕЧАТЛИ КАН С РОКЛЯ НА „БЛИНК“ - BLINK by Radi Lazarova

Новини

НАТАЛИЯ ГУРКОВА ВПЕЧАТЛИ КАН С РОКЛЯ НА „БЛИНК“

НАТАЛИЯ ГУРКОВА ВПЕЧАТЛИ КАН С РОКЛЯ НА „БЛИНК“
19 май, 2018
Наталия Гуркова заяви впечатляващо присъствие на тазгодишния филмов фестивал в Кан. На червения килим тя блестеше с уникална рокля на модна къща „Блинк“ и талантливата млада дизайнерка Ради Лазарова.

Дизайнерското творение е създадено от дантела, поръчана и произведена специално за Наталия в Дубай. Ради Лазарова е постигнала  ефектно ръчно преливане на копринен тюл в нюансите пепел от рози и пудра, съчетани с черно. Ръчно изработената 3D дантела е инкрустирана с кристали в сребърен обков, а допълнително поставения копринен тюл създава приказност на цялостната визия. Роклята е издържана в минималистичен силует тип „принцеса“. Дълбокото женствено деколте е съчетано с изразителна цепка на полата и асиметрично поставена дантела. Прозрачните детайли, са съобразени изцяло с последните модни тенденции.

Роклята е част от колекция Womanity на модна къща  „Блинк“. Наталия Гуркова е лице на колекцията, с която снима фотосесия малко преди заминаването си за Кан и там печели многобройни овации на червения килим именно с тази рокля. Наталия заминава по покана на една от големите филмови компании, като неотлъчно до нея е и съпругът й Джордже. Пътуването е съчетано и с отпразнуване на нейния рожден ден на Ривиерата. За него тя е облечена с друга ослепителна рокля, този път в ултравиолетово лилаво, създадена също специално за нея от дизайнерката Ради Лазарова.

„Ради е изключително талантлива! Роклите й направиха невероятно впечатление на червения килим. Непрекъснато ме питаха на кой дизайнер са и изказваха предположения, цитирайки световни имена като Ели Сааб и други. Тя е токлова млада и вече има такъв успех! Роклята за рождения ми ден беше прекрасна изненада. Аз избрах цвета, но до последно не знаех какъв ще е дизайнът. Получих роклята в деня преди да замина и бях очарована!“, споделя Наталия Гуркова.

„Отличителният ултравиолетов лилав цвят е постигнат чрез преливане и съчетание на текстури, дантели и декорации. При тази рокля цялостното излъчване и усещане е за прозрачна и ефирна визия. Наталия е уникална жена и самата тя ме вдъхнови за дизайна.“, обяснява дизайнерката Ради Лазарова.  Силуетът на роклята е тип „русалка“, а украсата е изключително специална. Тя включва изобилие от блестящи детайли – кристали „Сваровски“, мъниста, златни и сребърни камъни, изработени по поръчка специално за Наталия в Дубай. Дизайнерката е следвала тренда "naked dress", който основно включва монтиране и декориране на различни компоненти върху прозрачен текстил, както и тенденцията "naked shoulder", която поставя акцент на ефектното „голо рамо“. В основата на роклята се прокрадва и асиметрично поставена висококачествена френска дантела. Избраният нюанс на лилавото е цветът на 2018 година според палитрата на Pantone.
28 октомври, 2021

Радослава Лазарова спечели „Златна игла 2021“ в категория „Дизайнер на годината“

Призът „Златна игла 2021" в категория „Дизайнер на годината“ получи Радослава Лазарова, която представи част от новата си колекция „DEVOTION“ 2022 г. Това е втората „Златна игла" на дизайнерката, като първата е в категория „Най-добър млад дизайнер".
29 септември, 2021

Радослава Лазарова презентира колекция “Devotion” 2022

Модна къща „Блинк“ представи своята най-нова колекция “Devotion” 2022 по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец“ и „Алма комуникация“. Предложенията на Радослава Лазарова – съчетание от женственост и изящество, бяха представени с интересни мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на модния фотограф Костадин Кръстев – Коко, като самата тя сподели какви са акцентите и на какво е заложила в колекцията си за 2022 година.
25 септември, 2019

Изящество и стил в новите творения на Радослава Лазарова

Радослава Лазарова показа своите най-нови дизайнерски творения по време на Sofia Fashion Week AW 2019-2020.
6 юни, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА ОТВОРИ ШОУРУМ В СОФИЯ

Носителката на „Златна игла“ на Академията за мода Радослава Лазарова е единственият български дизайнер, който създаде самостоятелен шоурум в сватбен център My Wedding в София. Модна къща „Блинк“ се намира в сърцето на модната дестинация и се превърна в красивото бижу на най-големия сватбен център.
15 март, 2019

РАДОСЛАВА ЛАЗАРОВА СПЕЧЕЛИ „ЗЛАТНА ИГЛА 2019“ ЗА „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ДИЗАЙНЕР“

Дизайнерката на модна къща „Блинк“ Радослава Лазарова получи най-престижната награда за мода в България. На 25-тата церемония по връчване на наградите на Академията за мода – „Златна игла 2019“, Радослава Лазарова спечели приза в категория „Най-добър млад дизайнер”.